fbpx

Annoeska v.d. Vijfeijken

Een stuiterbal, niks te gek en vol met energie. Iedereen die Annoeska van de Vijfeijken kent, weet dat we haar bedoelen! Annoeska heeft meerdere opleidingen in dans afgerond en is een danseres van top tot teen. Vol passie geeft ze les van de allerkleinsten tot aan de volwassenen.

Door haar ruime ervaring binnen de danswereld is Annoeska een perfecte docente om dansers van de basis op te werken naar dansen op zowel nationaal als internationaal niveau. Zo heeft ze in de afgelopen jaren vele dansers als solist, duo of in een team naar het EK en WK geholpen waar mooie resultaten zijn behaald. Haar persoonlijke motto is: “strive for greatness“. Hiermee zegt ze dat je altijd moet streven naar datgene waar je zelf in gelooft. Als Danscoach geeft ze dit mee aan leerlingen en laat ze zien dat niemand een geboren talent hoeft te zijn om op wedstrijdniveau uit te kunnen blinken zolang je zelfvertrouwen hebt en durft te dromen!

Zelf heeft ze ook meegedanst in verschillende dansteams. Zo heeft ze op nationaal en internationaal niveau verschillende wedstrijden meegedanst en vele optredens verzorgd op festivals. Dit deed ze niet alleen in de dansstijl hiphop, maar ook in de stijlen jazz, ballroom en latin.

Ben je benieuwd wat Annoeska jou kan leren en wil je een les van haar volgen? Klik op de knop en vraag gratis een proefles aan.

Annoeska v.d. Vijfeijken

Aanvullende informatie

Dansstijlen
Sfeerbeelden
Andere docenten

Kom je er niet aan uit?

Neem gerust contact op voor overige vragen!

Heb je een specifieke vraag of kom je er niet helemaal aan uit? Rottier Dance Studio helpt je graag verder. Daarom zijn wij altijd telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 22:00 en kunt u mailen voor meer informatie over jouw dansles. Reageren we niet, dan proberen wij zo snel mogelijk contact op te nemen en antwoord te geven op jouw vraag.