fbpx

Bo van Dorst

Bo van Dorst is een echte sfeermaker binnen ons team. Als dansdocent geeft ze hiphop les aan kidsgroepen en haar eigen wedstrijdteam!

Bo heeft haar eerste danspasjes bij Rottier gemaakt toen ze rond haar 10 jaar een proefles teens dance kwam doen. Daarom vinden wij het ook enorm leuk dat ze na al die jaren nog steeds bij ons in de dansschool te vinden is.

Na een paar jaar danservaring begon het bij Bo enorm te kriebelen om zelf ook een wedstrijd mee te doen. Daar ging ze dan! Vol energie deed ze mee aan verschillende wedstrijden door Nederland en België. Als klap op de vuurpijl heeft ze samen met “The Block” meegedaan aan het wereldkampioenschap in Blackpool en is ze 5e geworden. Zelf zegt Bo: “Dit was voor mij een van de meest vette dingen die we hebben bereikt samen.”

Naast zelf dansen en meedoen met wedstrijden vindt ze het leuk om andere dansers te helpen ontwikkelen. Sinds 2016/2017 assisteert ze dan ook al regelmatig tijdens de hiphop lessen. Deze kennis en ervaring mag ze sinds 2019 dan ook zelf inzetten als dansdocent bij Rottier Dance Studio. Bo: “Ik maak er altijd een uitdaging van voor de kids, maar ook voor mezelf. De groei zien die de kids maken met dansen motiveert mij om elke keer weer een vette choreografie (dans) voor ze te maken!”

Wil jij graag een proefles komen doen en les krijgen van Bo? Vraag dan nu hier je proefles aan!

Bo van Dorst

Aanvullende informatie

Dansstijlen
Sfeerbeelden
Andere docenten

Kom je er niet aan uit?

Neem gerust contact op voor overige vragen!

Heb je een specifieke vraag of kom je er niet helemaal aan uit? Rottier Dance Studio helpt je graag verder. Daarom zijn wij altijd telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 22:00 en kunt u mailen voor meer informatie over jouw dansles. Reageren we niet, dan proberen wij zo snel mogelijk contact op te nemen en antwoord te geven op jouw vraag.