fbpx

Bo van Overveld

Bo van Overveld geeft ondertussen al 4 jaar met veel plezier les bij Rottier Dance Studio. Inmiddels geeft ze les aan diverse groepen zoals: Hiphop Teens, Hiphop kids en geeft ze leiding en haar eigen wedstrijdteam.

Haar passie voor dansen komt niet uit de lucht vallen. Vanaf kleins af aan heeft ze gedanst bij diverse dansscholen waarin ze zelf heeft meegedanst in verschillende wedstrijdteams. Hiermee heeft ze verschillende EK titels behaald en heeft ze deelgenomen aan het WK UDO in Glasgow.

Deze passie heeft er uiteindelijk ook voor gezorgd dat ze een dansopleiding is gaan volgen aan het Albeda Dans College in Rotterdam waar ze inmiddels is voor afgestudeerd. Op Albeda heeft ze zich meer verdiept in diverse dansstijlen zoals: modern, ballet en Jazz

Naast het plezier voor lesgeven vindt ze het nog steeds leuk om zelf wedstrijden mee te doen en lessen te volgen door heel Nederland. Ze danst zelf ook mee in het team The Block waarmee ze op nationaal en internationaal niveau wedstrijden meedoet met de dansstijl Hiphop.

Door haar brede ervaring met diverse dansstijlen is Bo van Overveld een all-round danser met een echte passie voor dansen en lesgeven. Wil jij les krijgen van Bo? Plan een gratis proefles aan via de knop!

Bo van Overveld

Aanvullende informatie

Dansstijlen
Sfeerbeelden
Andere docenten

Kom je er niet aan uit?

Neem gerust contact op voor overige vragen!

Heb je een specifieke vraag of kom je er niet helemaal aan uit? Rottier Dance Studio helpt je graag verder. Daarom zijn wij altijd telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 22:00 en kunt u mailen voor meer informatie over jouw dansles. Reageren we niet, dan proberen wij zo snel mogelijk contact op te nemen en antwoord te geven op jouw vraag.