fbpx

Bohdy Rottier

Bohdy Rottier is al meer dan 13 jaar een vaste docent bij ons in de dansschool. Inmiddels heeft hij vele dansers opgeleid en begeleid om deel te nemen aan wedstrijden op landelijk, internationaal en wereldniveau.

Buiten de verschillende dansers en teams die Bohdy heeft getraind heeft hij ook mee gedaan aan TV programma’s zoals: So You Think You Can Dance, Battle On The Dance Floor en My Name Is Micheal. Bohdy haalt zijn energie uit het begeleiden en het zien groeien van dansers naar het volgende niveau. Hij zal er dan ook altijd alles aan doen om het maximale uit iemand te halen.

In 2018 is Bohdy Rottier samen met The Block en co-trainer Ohry Rottier naar het wereldkampioenschap Hiphop UDO in Blackpool gegaan. Na een zomer vol trainingen hebben ze hier een vijfde plaats behaald in de finale in één van de 18+ categorieën. Daarnaast hebben Bohdy & Ohry Rottier ook een 4e plaats behaald als DUO in de allerhoogste categorie. Ook als solist heeft Bohdy naam gemaakt binnen de “hiphop dans scene”. Zo heeft hij een Nederlandse kampioenstitel behaald als solist.

Door zijn 13 jaar ervaring als dansdocent heeft hij ruime ervaring in de diverse dansstijlen zoals: freestyle, hiphop, streetdance, popping, breakdance en stijldansen.

Wil jij graag een proefles komen doen en les krijgen van Bohdy? Vraag dan nu hier je proefles aan!

Bohdy Rottier

Aanvullende informatie

Dansstijlen
Sfeerbeelden
Andere docenten

Kom je er niet aan uit?

Neem gerust contact op voor overige vragen!

Heb je een specifieke vraag of kom je er niet helemaal aan uit? Rottier Dance Studio helpt je graag verder. Daarom zijn wij altijd telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 22:00 en kunt u mailen voor meer informatie over jouw dansles. Reageren we niet, dan proberen wij zo snel mogelijk contact op te nemen en antwoord te geven op jouw vraag.