fbpx

Jayd Barbosa

Jayd barbosa is woonachtig in Oosterhout en geeft vol energie hiphop les bij Rottier Dance Studio.

Hij is begonnen met ”breakdance” toen hij een jaar of 14 was. Hij ging toen der tijd vaak naar jamsessies om te ‘battlen’ met wat jongens uit de buurt (dit zijn onderlinge wedstrijden waarbij 2 dansers het tegen elkaar opnamen met dans). Hij kwam er snel achter dat dans een grote passie is. Op zijn 17de is hij gestopt met breakdance en kwam hij in aanraking met ‘streetdance’. Na een proefles in de stijl ”streetdance” was Jayd gelijk verkocht! Helemaal na het zien van de films zoals: Step Up, Stomp The Yard en You Got Served.

Op zijn 18de besloot hij meer uit dansen te halen en kwam hij op de Urban Dans Opleiding in Utrecht terecht (Creative College). Door deze opleiding is hij met vele projecten in aanmerking gekomen zoals videoclips, festival shows, workshops en nog vele andere toffe projecten. Tijdens de opleiding ging Jayd zich ook meer verdiepen in ”freestyle” en bezocht toen regelmatig dansevents waar ‘Freestyle battles‘ centraal stonden. Tot de dag van vandaag vind hij freestyle nog steeds erg leuk. Jayd: ”Het bevrijd de ziel wanneer je in connectie bent met de muziek”.

Na de afronding van de opleiding is hij begonnen met lesgeven aan kids en later ook aan tieners en volwassenen. Nu geeft hij les op 3 verschillende dansscholen, geeft hij regelmatig workshops, doet soms nog weleens een opdracht en traint hij samen met een dansgroep genaamd ”Trilogy” dat spontaan is ontstaan met 2 andere dansers. Een andere passie wat hij uitvoert is ”Videografie”. Het visualiseren van creatieve ideeën op film vind hij één van de mooiste dingen om te doen.

Jayd: ”Dans is de uitlaatklep van de ziel. Het uitdrukken van emotie in bewegingen is het beste gevoel dat er is. Het prachtigste wat ik als docent ervaar, is dat ik dit gevoel mag overbrengen op de leerlingen en samen een connectie mag vormen in dans.”

Wil jij graag een proefles komen doen en les krijgen van Jayd? Vraag dan nu hier je proefles aan!

Jayd Barbosa

Aanvullende informatie

Dansstijlen
Sfeerbeelden
Andere docenten

Kom je er niet aan uit?

Neem gerust contact op voor overige vragen!

Heb je een specifieke vraag of kom je er niet helemaal aan uit? Rottier Dance Studio helpt je graag verder. Daarom zijn wij altijd telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 22:00 en kunt u mailen voor meer informatie over jouw dansles. Reageren we niet, dan proberen wij zo snel mogelijk contact op te nemen en antwoord te geven op jouw vraag.