fbpx

John & Lynda

John & Lynda Rottier (eigenaren) geven ondertussen al meer dan 30 jaar dansles in de stijlen: Swing, Rock-‘n-roll, Salsa en vooral stijldansen. John & Lynda zijn gestart zoals de meeste met een beginners cursus stijldansen. Dit is uitgegroeid van hobby naar wedstrijddansen en uiteindelijk het runnen van een professionele dansschool.

Deze passie is na meer dan 35 jaar nog steeds springlevend terug te zien in de danslessen die ze geven. John: “Het leukste in de dansschool is dat beginnende dansers zonder enige ervaring binnen enkele lessen kunnen dansen en dat ze daar enorm veel plezier uit halen!”. Lynda: “Naast het aanleren van dansen is het sociale contact tussen de dansers onderling en met de docenten iets unieks binnen de dansschool en daar genieten we iedere dag van”.

Naast dat John & Lynda leiding geven aan het volledig docenten team, geven ze zelf dansles aan beginnende en gevorderde dansers van jeugd tot volwassenen in de dansstijlen Ballroom, Latin, Swing, Rock-‘n-roll en Salsa.

John & Lynda worden ondersteund door onze verschillende stijldans assistenten die ook allemaal hun eigen jarenlange ervaring hebben opgedaan in de danswereld. Wil jij les krijgen van John en/of Lynda? Plan dan nu je gratis proefles in via de knop!

John & Lynda

Aanvullende informatie

Dansstijlen
Sfeerbeelden
Andere docenten

Kom je er niet aan uit?

Neem gerust contact op voor overige vragen!

Heb je een specifieke vraag of kom je er niet helemaal aan uit? Rottier Dance Studio helpt je graag verder. Daarom zijn wij altijd telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 22:00 en kunt u mailen voor meer informatie over jouw dansles. Reageren we niet, dan proberen wij zo snel mogelijk contact op te nemen en antwoord te geven op jouw vraag.