fbpx

Ohry Rottier

Ohry Rottier is een van de vaste docenten bij Rottier Dance Studio. Als klein jochie ontdekte hij al snel de passie voor dansen. Gestart van kidsdance en uiteindelijk doorgegaan naar het hiphop en stijldansen op wedstrijdniveau.

Bij wedstrijddansen bleef het niet, want enkele jaren later besloot hij om zijn eerste dansles te geven aan de allerkleinste. Nu 7 jaar later geeft hij nog steeds met veel plezier les aan diverse groepen binnen de dansstijl hiphop. Ohry: “Dansers laten groei op dansgebied en op persoonlijk vlak. Daar doe ik het voor! Samen met de andere docenten proberen we van iedere les een feestje te maken en het iedereen naar zijn zin te hebben.”

Momenteel traint Ohry verschillende wedstrijdteams waarmee hij deelneemt aan regionale en landelijke wedstrijden. Ook geeft hij dansers samen met Bohdy Rottier begeleiding in het zogenoemde “freestyle dansen” waarbij individuele dansers leren om te improviseren op muziek die ze niet kennen. Daarnaast helpt Ohry dansers die als duo aan wedstrijden willen meedoen en vindt hij het leuk om techniek les te geven in de stijlen: popping, hiphop en breakdance.

Wil jij van Ohry een les volgen of ben je benieuwd of dansen iets voor jou is? Vraag een gratis proefles aan via de knop en kom langs!

Ohry Rottier

Aanvullende informatie

Dansstijlen
Sfeerbeelden
Andere docenten

Kom je er niet aan uit?

Neem gerust contact op voor overige vragen!

Heb je een specifieke vraag of kom je er niet helemaal aan uit? Rottier Dance Studio helpt je graag verder. Daarom zijn wij altijd telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 22:00 en kunt u mailen voor meer informatie over jouw dansles. Reageren we niet, dan proberen wij zo snel mogelijk contact op te nemen en antwoord te geven op jouw vraag.