fbpx

Renée Westerman

Renée Westerman is een echte danser vol met passie. Renée komt al jarenlang bij ons over de vloer en danst nog steeds vol plezier doordeweeks en in het weekend op de vrije dansavonden. Het is dan ook niet gek dat deze passie is uitgegroeid om uiteindelijk zelf te helpen met de lessen. Als assistent helpt ze John regelmatig met het lesgeven binnen de stijlen: Salsa, Swing, Rock-‘n-roll, Ballroom en Latin.

Zelf is Renée gestart als leerling binnen de stijlen streetdance en stijldansen. Ook heeft Renée zelf meerdere jaren in verschillende Hiphop wedstrijdteams meegedanst waarmee ze wedstrijden, optredens en zelfs een show in Disneyland Parijs heeft meegedaan! Vervolgens is deze passie overgesprongen naar het stijldansen waar ze ook meerdere jaren heeft meegedaan aan stijldans wedstrijden als danspaar.

Zoals je ziet, Renée is niet weg te krijgen uit de dansschool. Renée: “Rottier is een dansschool waar je lekker ontspannen en sociaal kunt leren dansen. Iedereen is er gelijk en de gezelligheid komt je bij de deur al tegemoet. Iedere dansles is weer een feestje!”

Renée gaat graag samen met John aan de slag om jou te leren dansen. Heb jij er ook zin en lijkt het je leuk om dansles te krijgen van Renée? Plan een gratis proefles in via de knop!

Renée Westerman

Aanvullende informatie

Dansstijlen
Sfeerbeelden
Andere docenten

Kom je er niet aan uit?

Neem gerust contact op voor overige vragen!

Heb je een specifieke vraag of kom je er niet helemaal aan uit? Rottier Dance Studio helpt je graag verder. Daarom zijn wij altijd telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 22:00 en kunt u mailen voor meer informatie over jouw dansles. Reageren we niet, dan proberen wij zo snel mogelijk contact op te nemen en antwoord te geven op jouw vraag.