fbpx

Sander Wagemakers

Sander Wagemakers is al jaren lang een van onze vaste assistenten bij het stijldansen. Hij geeft samen met Lynda Rottier les aan diverse groepen binnen de dansstijlen: Ballroom, Latin en Salsa.

Als 12 jarige scholier kwam hij in September naar de 1e les van Stijldansen. Niet wetend wat hij kon verwachten ging hij op advies van zijn ouders samen met zijn zus naar de stijldans les. Niet wetend dat hij bijna 20 jaar later nog steeds zou dansen.

Iedere les leerde hij nieuwe dansen zoals: de Quickstep, Jive, Rumba en Engelse wals. Lessen veranderde in jaren en al snel kwam Sander terecht op wedstrijden samen met zijn danspartner.

Hij begon in de laagste categorie en heeft zich door hard werken opgewerkt naar het niveau waarbij hij van top tot teen in pak over de dansvloer heen vliegt als een echte gentlemen!

Sander draagt buiten het dansen ook graag een steentje bij binnen de dansschool. Daarom werkt hij ook vaak achter de bar en tijdens evenementen als vliegende keep om bij te springen waar nodig.

Ook tijdens de lessen helpt hij regelmatig om mensen letterlijk een dansstapje verder te helpen.

Wil jij graag een proefles komen doen en les krijgen van Sander? Vraag dan nu hier je proefles aan!

Sander Wagemakers

Aanvullende informatie

Dansstijlen
Sfeerbeelden
Andere docenten

Kom je er niet aan uit?

Neem gerust contact op voor overige vragen!

Heb je een specifieke vraag of kom je er niet helemaal aan uit? Rottier Dance Studio helpt je graag verder. Daarom zijn wij altijd telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 22:00 en kunt u mailen voor meer informatie over jouw dansles. Reageren we niet, dan proberen wij zo snel mogelijk contact op te nemen en antwoord te geven op jouw vraag.