fbpx

Danslessen volwassenen

Vraag gratis & vrijblijvend je proefles aan

meer info

Danscursus volwassenen

Klik op de dansstijl voor meer informatie

Rottier Dance Studio biedt een breed assortiment danslessen voor volwassenen aan.

Bij onze danslessen voor volwassenen staan geweldige docenten klaar om je mee te nemen in de wereld van jouw favoriete dansstijl. Het draait allemaal om plezier hebben terwijl je elke les iets nieuws leert. We hebben voor elk volwassen niveau en elke leeftijd een passende dansstijl in de aanbieding. Of je nu net begint met dansen of al op wedstrijdniveau danst, we hebben iets voor jou. Benieuwd naar ons volledige lesaanbod, klik hier.

Maak kennis met onze docenten

Van wie wil jij een dansles volgen?

Benieuwd wie de danscursus voor volwassenen geeft? Wij hebben een breed scala aan docenten met ervaring in verschillende disciplines. Van beginners tot gevorderd, we hebben voor alle volwassenen iets passends. Benieuwd naar alle docenten, klik dan hier.

Overig Aanbod

Klik op de opties voor meer info

Naast dansles voor volwassenen bieden wij ook nog privélessen, workshops en zaalverhuur. Bij Rottier Dance Studio maken wij er altijd een feestje van en draait het om gezelligheid en kwaliteit! Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een leuke workshop voor je bedrijfsuitje of een mooie zaal omdat het tijd is voor een feestje? Rottier helpt je verder voor al je vragen. Ook openingsdansen voor een verloofd stel, workshops voor scholen en zaalhuur voor besprekingen zijn mogelijk bij Rottier Dance Studio. Klik voor meer informatie over ons overige aanbod.

Kom je er niet aan uit?

Neem gerust contact op voor overige vragen!

Heb je een specifieke vraag of kom je er niet helemaal aan uit? Rottier Dance Studio helpt je graag verder. Daarom zijn wij altijd telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 22:00 en kunt u mailen voor meer informatie over jouw dansles. Reageren we niet, dan proberen wij zo snel mogelijk contact op te nemen en antwoord te geven op jouw vraag.