fbpx

Hiphop Adults

Hiphop don’t stop! Voor alle volwassenen in Roosendaal die ook willen dansen bieden we een aparte les HipHop Adults aan.

Tijdens de hiphop adults les die Rottier Dance Studio verzorgt houden we ons bezig met het aanleren en begrijpen van deze dansvorm. Het is namelijk veel meer dan alleen maar bewegen op muziek. Het is een mentaliteit, levenswijzen en gevoel! Onze docenten zullen tijdens de les de volwassenen zo goed mogelijk helpen om deze dansvorm te leren beheersen!

Benieuwd of deze dansvorm bij je past? Meld je dan aan voor een gratis proefles.

Hiphop Adults niveaus

Bij de Hiphop Adults les staat ontspanning en plezier centraal. Rottier Dance Studio vindt het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en dat iedereen mee kan doen. Tijdens de les zal de instructeur in verschillende choreografieën aanleren die voor iedereen uitdagend en leerzaam zijn. De Hiphop Adults les wordt verzorgd door Annoeska v.d. Vijfeiken. Zei zal aan de hand van het niveau van de groep bepalen wat de moeilijkheidsgraad van de lessen zullen zijn.

Les opbouw

De Hiphop adults les wordt gegeven door onze dansdocent: Annoeska v.d. Vijfeiken. Door haar ervaring met teams en een dansopleiding weet ze precies hoe ze adults op een positieve manier kan motiveren. Onze hiphop adults dansles bestaat altijd uit 3 onderdelen:

Warming up
Goed warm worden is belangrijk tijdens het dansen! Zo voorkom je blessures.

Choreografie
In een aantal lessen leer je een complete dans van a/z met hulp van onze ervaren docenten.

Cooling down
Met een cooling down voorkom je spierpijn en zorgen we dat je na de dansles goed tot rust komt.

Docenten

Lesrooster

Klik hier om ons volledige lesrooster te bekijken. 

Op zoek naar iets anders ?

Kom je er niet aan uit?

Neem gerust contact op voor overige vragen!

Heb je een specifieke vraag of kom je er niet helemaal aan uit? Rottier Dance Studio helpt je graag verder. Daarom zijn wij altijd telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 22:00 en kunt u mailen voor meer informatie over jouw dansles. Reageren we niet, dan proberen wij zo snel mogelijk contact op te nemen en antwoord te geven op jouw vraag.