fbpx

Hiphop Teens

Hiphop Teens is speciaal voor de kinderen tussen de 10 en 12 jaar. Vaak zijn ze opzoek naar net wat meer uitdaging en is de hiphop Teens een mooie opstart naar de jeugd. Ook zien we veel doorgroeimogelijkheden naar wedstrijdteams. Kortom Hiphop teens is ideaal voor kinderen van startend en gevorderd niveau.

Tijdens de hiphop teens lessen, leren we je alles wat je nodig hebt om te leren dansen. Zo krijg je training in de basis van hiphop dans. Ook helpen we je muzikaliteit verbeteren en leren we je hoe je kunt dansen op verschillende soorten muziek en maak je kennis met verschillende stijlen binnen de hiphop.

Hiphop teens niveaus

Rottier dance studio wil iedereen de mogelijkheid geven om te dansen op hun eigen niveau en tempo. Daarom richtten wij de hiphop teens lessen zo in, dat ze uitdagend zijn voor gevorderde kinderen, maar ook haalbaar voor de nieuwe ”teens”. Naast de reguliere les bieden wij ook nog hiphop+ en hiphop teams voor de teens die nog meer uitdaging zoeken.

Hiphop+: Voor de kinderen die opzoek zijn naar iets meer uitdaging hebben we hiphop+. Hierbij leren ze nog meer techniek, moeilijkere dansjes en dat allemaal op een sneller tempo. Let op: De hiphop+ is een aanvullende cursus die alleen toegankelijk is voor leerlingen die ook een reguliere les volgen!

Hiphop teams: Wil je nog meer uitdaging? Dat kan! Rottier Dance Studio organiseert 1 keer per jaar audities voor de verschillende wedstrijd teams binnen de dansschool. Deze teams dansen nationale en internationale wedstrijden op hoog niveau.

Les opbouw

De Hiphop teens les wordt gegeven door onze dansdocent: Bo v. Overveld. Door haar ervaring met teams en een dansopleiding weet ze precies hoe ze kinderen op een positieve manier kan motiveren. Onze hiphop teens dansles bestaat altijd uit 3 onderdelen:

Warming up
Goed warm worden is belangrijk tijdens het dansen! Zo voorkom je blessures.

Choreografie
In een aantal lessen leer je een complete dans van a/z met hulp van onze ervaren docenten.

Cooling down
Met een cooling down voorkom je spierpijn en zorgen we dat je na de dansles goed tot rust komt.

Docenten

Lesrooster

Klik hier om ons volledige lesrooster te bekijken. 

Op zoek naar iets anders ?

Kom je er niet aan uit?

Neem gerust contact op voor overige vragen!

Heb je een specifieke vraag of kom je er niet helemaal aan uit? Rottier Dance Studio helpt je graag verder. Daarom zijn wij altijd telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 22:00 en kunt u mailen voor meer informatie over jouw dansles. Reageren we niet, dan proberen wij zo snel mogelijk contact op te nemen en antwoord te geven op jouw vraag.