Hiphop-Streetdance Jeugd-Volw.

 

Wat is Hiphop / Streetdance?

Hiphop / Streetdance is een populaire dansstijl die is ontstaan in New York.  Deze dansvorm is de afgelopen jaren snel ontwikkeld en is populair onder de jongeren. Je ziet HipHop/Streetdance op Instagram, Facebook en veel dansprogramma’s op TV.

Wat is Dancehall?

Dancehall is een dansstijl met snelle en energieke dansbewegingen afgewisseld met zachte moves afkomstig uit Jamaica. In de jaren 70 is Dancehall ontstaan naast alle andere populaire Jamaicaanse muzieksoorten. De rauwe en stoere choreografieën zijn gevarieerd en uitdagend en vragen om een dosis uithoudingsvermogen.


Inschrijven

Lesaanbod seizoen 2019-2020

Jeugd hiphop intermediate sept 2019-01


Je kunt op ieder gewenst moment bij de bovenstaande lessen instromen. 
Cursussen starten na de zomerstop vanaf 1 sept. 2019


Op dit moment zijn er geen geplande DanceHall lessen

 

Les Opbouw:

Onze lessen worden gegeven door ervaren dansdocenten die weten hoe jij het beste uit jezelf kunt halen. De opbouw van een reguliere les ziet als volgt uit:

Warming Up
Choreografie (dans aanleren)
Cooling Down

Choreografie: Tijdens een dansles krijg je wekelijks nieuwe choreografieën (dansen) aangeleerd. Tijdens het aanleren van een choreografie word je gestimuleerd om je uithoudingsvermogen, danstechnieken, oppaksnelheid en algemene dansvaardigheden te ontwikkelen.

Niveaus:

Rottier Dance Studio biedt de mogelijkheid om op verschillende niveaus lessen te volgen. De niveaus die Rottier Dance Studio aanbied zijn:

Beginners
Intermediate
Advanced (wedstrijdgroepen/demo teams)

*Advanced: Wil je nog meer uitdaging? Dat kan want! Rottier Dance Studio organiseert 1 keer per jaar audities voor de verschillende wedstrijd teams binnen de dansschool. Deze teams dansen nationale en internationale wedstrijden op hoog niveau.

Leeftijden

Hiphop 13+
Hiphop volw.
Dancehall 13+
Hiphop 4 t/m 12 jaar (kids en Teens):  klik dan hier voor het lesaanbod!

Proefles aanvragen?
Weet je nog niet zeker of dansen iets voor jou is en wil je het graag uitproberen!
Klik dan HIER voor een GRATIS proefles.

Onze docenten

Bohdy Rottier
Ohry Rottier
Shannon Traets

Impressie Wedstrijd/demo teams