Kids & Teens Hiphop / Streetdance

 

Wat is Kidsdance?

Kidsdance is dansles voor kinderen van 4 t/m 5 jaar waarbij de kinderen gestimuleerd worden om te groeien op motorisch, muzikaal en sociaal vlak. Door afwisseling van intensiteit van de lessen wordt uw kind gestimuleerd om hun concentratie, zelfvertrouwen en uithoudingsvermogen te vergroten.

Wat is Kids Hiphop & Teens Hiphop?

Kids Hiphop en Teens Hiphop zijn danslessen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Hiphop / Streetdance is een populaire dansstijl die is ontstaan in New York.  Deze dansvorm is de afgelopen jaren snel ontwikkeld en is populair onder de jongeren. Je ziet HipHop/Streetdance vaak op Instagram, Facebook en TV programma’s.

Wat is Hiphop +

Is jouw kind opzoek naar nog meer uitdaging of wilt jouw kind meer dan 1x per week dansen! Dan is HipHop+ de uitkomst. In deze extra  les leren de kinderen moeilijkere dansjes en danstechnieken die ervoor zorgen dat uw kind zich optimaal kan ontwikkelen als danser.


Inschrijven


Les Opbouw

Onze lessen worden gegeven door ervaren dansdocenten die weten hoe jij het beste uit jezelf kunt halen. De opbouw van een reguliere les ziet er als volgt uit:

Warming Up
Choreografie (dans aanleren)
Cooling Down

Choreografie: Tijdens een dansles krijg je wekelijks nieuwe choreografieën (dansen) aangeleerd. Tijdens het aanleren van een choreografie word je gestimuleerd om je uithoudingsvermogen, danstechnieken, oppaksnelheid en algemene dansvaardigheden te ontwikkelen.

Niveaus

Rottier Dance Studio biedt de mogelijkheid om op verschillende niveaus lessen te volgen. De niveaus die Rottier Dance Studio aanbied zijn:

Beginners
Intermediate
Advanced (wedstrijdgroepen/demo teams)

*Advanced: Wil je nog meer uitdaging? Dat kan! Rottier Dance Studio organiseert 1 keer per jaar audities voor de verschillende wedstrijd teams binnen de dansschool. Deze teams dansen nationale en internationale wedstrijden op hoog niveau.

Leeftijden

Kidsdance 4-5
Kids HipHop 6 -9
Teens HipHop 10 -12
HipHop + (Deze les is alleen te volgen als aanvulling op een van de bovenste staande lessen)

Lesaanbod

Dansles voor kinderen in Roosendaal

Kids HipHop@2x

3Teens hiphop 10-12 jr 2018-01-01

Asset 9@2x

 

Wil je inschrijven voor een van deze lessen klik dan HIER!

Proefles aanvragen?

Weet je nog niet zeker of dansen iets voor jou is en wil je het graag uitproberen!
Klik dan HIER voor een GRATIS proefles.

Onze docenten

Bohdy Rottier
Ohry Rottier
Shannon Traets