Hiphop Kids & Teens

 

Kidsdance?

Kidsdance is dansles voor kinderen van 4 t/m 5 jaar waarbij de kinderen gestimuleerd worden om te groeien op motorisch, muzikaal en sociaal vlak. Door afwisseling van intensiteit van de lessen wordt uw kind gestimuleerd om hun concentratie, zelfvertrouwen en uithoudingsvermogen te vergroten.

Kids / Teens Hiphop?

Kids Hiphop en Teens Hiphop zijn danslessen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Hiphop / Streetdance is een populaire dansstijl die is ontstaan in New York.  Deze dansvorm is de afgelopen jaren snel ontwikkeld en is populair onder de jongeren. Je ziet HipHop vaak op Instagram, Facebook en in TV programma’s.

Hiphop +

Ben jij opzoek naar meer uitdaging of wil jij meer dan 1x per week dansen! Dan is HipHop+ de uitkomst. In deze extra  les leren je moeilijkere danspassen en danstechnieken die ervoor zorgen dat je snel beter gaat dansen.


Inschrijven

HipHop + (Deze les is alleen te volgen als aanvulling op een van de bovenste staande lessen)

Je kunt op ieder gewenst moment bij de bovenstaande lessen instromen. 

Proefles aanvragen?
Weet je nog niet zeker of dansen iets voor jou is en wil je het graag uitproberen!
Klik dan HIER voor een GRATIS proefles.


Les Opbouw:

Onze lessen worden gegeven door ervaren dansdocenten die weten hoe jij het beste uit jezelf kunt halen. De opbouw van een reguliere les ziet er als volgt uit:

Warming Up
Choreografie (danspassen aanleren)
Cooling Down

Choreografie: Tijdens een dansles krijg je wekelijks nieuwe choreografieën (dansen) aangeleerd. Tijdens het aanleren van een choreografie word je gestimuleerd om je uithoudingsvermogen, danstechnieken, oppak snelheid en algemene dansvaardigheden te ontwikkelen.

Niveaus:

Rottier Dance Studio biedt de mogelijkheid om op verschillende niveaus lessen te volgen. De niveaus die Rottier Dance Studio aanbied zijn:

Beginners
Intermediate
Advanced (wedstrijdgroepen/demo teams)

*Advanced: Wil je nog meer uitdaging? Dat kan! Rottier Dance Studio organiseert 1 keer per jaar audities voor de verschillende wedstrijd teams binnen de dansschool. Deze teams dansen nationale en internationale wedstrijden op hoog niveau.

 

Onze docenten

Bohdy Rottier
Ohry Rottier
Annoeska van de Vijfeijken
Thirza Raven
Bo van Dorst
Bo van Overveld