fbpx

Kidsdance

Kidsdance is dansles voor kinderen van 4 t/m 5 jaar waarbij de kinderen gestimuleerd worden om te groeien op motorisch, muzikaal en sociaal vlak. Door afwisseling van intensiteit van de lessen worden de kinderen gestimuleerd om hun concentratie, zelfvertrouwen en uithoudingsvermogen te vergroten.

Kidsdance wordt gedaan op populaire en bekende liedjes speciaal voor kinderen. Ook maken ze snel nieuwe sociale contacten met andere leerlingen wat zorgt voor een interactieve omgeving waarin ze leren dansen. In de lessen bouwen we rustig de moeilijkheidsgraad op zodat ze hierop vervolgens kunnen doorstromen naar oudere groepen zoals hiphop kids en hiphop teens. Kom nu gratis en vrijblijvend een proefles doen en ervaar het zelf

Kidsdance niveaus

Rottier Dance Studio geeft iedereen de mogelijkheid om te dansen op hun eigen niveau en tempo. Ook voor de allerkleinste! Daarom is kidsdance speciaal ingericht voor de leeftijd 4 en 5 jaar om op een leuke manier kennis te maken met muziek en dans. Hierbij zorgen we dat het uitdagend genoeg is om ze te motiveren om nieuwe pasjes en dansjes te leren. De danslessen zijn veelzijdig opgebouwd door ervaren docenten zodat de kids ook echt leren dansen!

Les opbouw

De hiphop kids les wordt gegeven door onze dansdocent Annoeska. Door haar ervaring met kidsgroepen van verschillende leeftijden weet ze precies hoe ze kinderen op een positieve manier kan motiveren. Onze kidsdance les bestaat altijd uit 3 onderdelen:

Warming up
Goed warm worden is belangrijk tijdens het dansen! Zo voorkom je blessures.

Choreografie
In een aantal lessen leer je een complete dans van a/z met hulp van onze ervaren docenten.

Ontspanning
Tijdens de les doen we ook interactieve dans spelletjes om de concentratie en aandacht te verhogen.

Docenten

Lesrooster

Klik hier om ons volledige lesrooster te bekijken. 

Op zoek naar iets anders ?

Kom je er niet aan uit?

Neem gerust contact op voor overige vragen!

Heb je een specifieke vraag of kom je er niet helemaal aan uit? Rottier Dance Studio helpt je graag verder. Daarom zijn wij altijd telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 22:00 en kunt u mailen voor meer informatie over jouw dansles. Reageren we niet, dan proberen wij zo snel mogelijk contact op te nemen en antwoord te geven op jouw vraag.