fbpx

Salsa Volwassenen

Ontdek het plezier van samen dansen met onze salsa cursus! Of je nu een romantische avond wilt beleven met je partner of de dansvloer wilt veroveren op feesten, Salsa dansles is dé oplossing. Salsa dansen is een van de meest populaire danslessen voor volwassenen.

Deze cursus introduceert je in de wereld van salsa, een dansstijl die je overal kunt beoefenen, of het nu in een knusse woonkamer is, op een bruisend feest of zelfs op een intieme bruiloft. Of je nu een beginner bent of al wat danservaring hebt, deze cursus verwelkomt iedereen.

Laat je leiden door de opzwepende ritmes en ontdek de gezelligheid van salsa dansen! Schrijf je nu in en breng een vleugje passie op de dansvloer, waar dan ook.

Voor zowel beginners als gevorderden. De basis is gelijk voor iedereen, maar je kunt het eindeloos uitbreiden met vervolgpassen. In de eerste cursus leer je de basis van deze dansen. In vervolgcursussen ontdek je nieuwe passen en figuren om je repertoire te vergroten.

Onze Salsa lessen worden gegeven door ervaren instructeurs: John & Lynda Rottier met ondersteuning van onze vaste assistenten Sander & Renée, allemaal met uitgebreide ervaring in Salsa dansen.

De lessen volgen een vaste structuur:

Warming-up: Belangrijk voor soepel dansen. Een dansrondje om warm te worden.
Choreografie: Leer een complete dans met begeleiding van ervaren docenten.
Korte pauze: Een kwartiertje om even bij te komen en wat te drinken.
Herhaling: Na de pauze herhalen we de dansen van voorgaande weken, waarbij je vrij bent om te oefenen.

Sluit je aan bij onze Salsa lessen en ontdek de ritmes, gezelligheid en vreugde van deze dans!

Docenten

Lesrooster

Klik hier om ons volledige lesrooster te bekijken. 

Op zoek naar iets anders ?

Kom je er niet aan uit?

Neem gerust contact op voor overige vragen!

Heb je een specifieke vraag of kom je er niet helemaal aan uit? Rottier Dance Studio helpt je graag verder. Daarom zijn wij altijd telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 22:00 en kunt u mailen voor meer informatie over jouw dansles. Reageren we niet, dan proberen wij zo snel mogelijk contact op te nemen en antwoord te geven op jouw vraag.