fbpx

Stijldansen Jeugd

Bij Stijldansen voor jeugd leer je stap voor stap de dansen die worden gedaan op feesten, bruiloften en andere gezellige avonden. De populariteit van stijldansen komt vooral, omdat de dansen voor iedereen overal universeel hetzelfde zijn. Dit betekend dat je met iedereen deze dans kan uitvoeren.

Daarnaast is het stijldansen meer dan alleen een gezellige avond leren dansen. De gezellige sfeer, speciale dansavonden en het sociaal contact met andere leerlingen maakt het stijldansen uniek! Voor het stijldansen hoef je geen eerdere danservaring te hebben. Sterker nog! Wij durven te wedden dat we jou kunnen leren dansen in 15 lessen! Kom een proefles doen en ontdek het zelf.

Stijldansen Jeugd niveaus

Stijldansen is voor ieder niveau toegankelijk. In het 1e jaar begin je als startende danser en begin je met een simpele basis voor een aantal van de standaard dansen. Mocht je vervolgens meer willen leren kun je doorstromen in vervolg jaren waarbij je ieder jaar moeilijkere passen leert. Ook bieden wij de mogelijkheid om te dansen op wedstrijdniveau als je hier interesse in hebt. Voor de mensen die al danservaring hebben, kunnen eventueel instromen bij een vervolg jaar.

Stijldansen Jeugd les opbouw

Met een gevarieerd lesprogramma leer je wekelijks nieuwe stappen die zowel intensief als uitdagend zijn. Deze stijldans lessen zijn speciaal ontwikkeld door Dancemasters en zorgen ervoor dat iedereen kan leren dansen op zijn eigen niveau.

Met veel passie en enthousiasme gaan John en Lynda ervoor zorgen dat je samen leert dansen en nemen ze je elke week mee in deze gezellige wereld van het stijldansen. Een aantal van de onderstaande dansen leer je in het 1e jaar. De overige dansen gedurende de vervolg cursussen 2e , 3e jaars enz..

Wil je voor de gezelligheid komen dansen of staat er binnenkort een bruiloft voor de deur, dan bied deze danscursus precies wat je zoekt. Gezellig leren dansen in een ontspannen sfeer op gezellige moderne muziek. Uiteraard komt op de les ook de gouwe ouwe muziek van weleer voorbij.

Ballroom
Quickstep/Foxtrot
Engelse Wals
Tango
Slow Foxtrot
Weense Wals

Latin
Cha Cha Cha
Rumba
Jive
Samba
Paso Doble

Docenten

Lesrooster

Klik hier om ons volledige lesrooster te bekijken. 

Op zoek naar iets anders ?

Kom je er niet aan uit?

Neem gerust contact op voor overige vragen!

Heb je een specifieke vraag of kom je er niet helemaal aan uit? Rottier Dance Studio helpt je graag verder. Daarom zijn wij altijd telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 22:00 en kunt u mailen voor meer informatie over jouw dansles. Reageren we niet, dan proberen wij zo snel mogelijk contact op te nemen en antwoord te geven op jouw vraag.