Workshops – Personal dancing

Workshops, bedrijfsuitjes, teambuilding en privé lessen.

Naast de reguliere danscursussen biedt Rottier Dance Studio ook nog een aantal andere diensten aan. Deze diensten zijn o.a. dansworkshops, bedrijfsuitjes en teambuilding.

 

Dansworkshop

Bent u een sportvereniging, bedrijf of school en u wilt een evenement organiseren dan is een dansworkshop een echte aanrader. In overleg met Rottier Dance Studio zal gekeken worden naar de dansvorm welke perfect zou zijn voor uw evenement en doelgroep.  Rottier Dance Studio zorgt ervoor dat professionele danser(s) een spetterende workshop geven.

Bedrijfsuitje/ teambuilding

Altijd al eens je collega’s willen zien dansen, zelf met één van je collega’s willen dansen of elkaar beter willen leren kennen, dan is het bedrijfsuitjes pakket van Rottier Dance Studio de beste optie. In overleg met u en één van onze medewerkers gaan wij op zoek naar het ultieme dagje uit. Rottier Dance Studio heeft namelijk alles in huis om aan de gewenste sfeer en entourage voor dergelijke bedrijfsactiviteiten tegemoet te komen. Meer dan dat zelfs, want de combinatie en afwisseling van gesprekstafel en dansvloer is uniek. Voeg daarbij de uitgebreide cateringfaciliteiten toe, variërend van hapjes en drankjes tot koude/warme buffetten en diners, en het succes van een geslaagde ’bedrijfsactiviteit’ is verzekerd!

Personal dancing.

Heeft u geen tijd voor het volgen van een club les maar u wilt toch leren dansen dan bestaat de mogelijkheid om dit middels privé lessen  te doen.
U bepaald dan zelf, in overleg, dag en tijdstip van uw lessen. Ook de betreffende dansvorm bepaald u zelf.

De tarieven voor privé lessen zijn afhankelijk van het aantal paren waarvoor u een privéles reserveert.
Informeer naar de mogelijkheden of reservering van een privé les via 0165-553421.

 

“De programmering van bedrijfsactiviteiten geschiedt in overleg. Prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de groep en de wensen van het bedrijf.”

Voor een afspraak of informatie neem contact met ons op via:                                                                                                     

 Contact gegevens.