fbpx

Zaalverhuur

Zaalverhuur Roosendaal & Omgeving

Rottier Dance studio biedt 2 zalen beide inclusief bar gedeelte. Onze totale beschikbare ruimte komt uit op 550 m². Dit maakt onze zaal een van de grootste beschikbare evenementen zalen van heel Roosendaal en een ideale locatie voor feesten, bijeenkomsten, bruiloften en andere evenementen. 

Al onze ruimtes zijn afzonderlijk te huren van de kleine zaal van 150 m² tot beide zalen van 550 m². Ook kunnen de wandpanelen tussen de kleine en grote zaal weggehaald worden waardoor er een grote ruimte ontstaat. 

Op deze pagina staat ook verdere informatie over onze catering, verlichting, geluid en additionele opties. Voor meer informatie kunt u gratis en vrijblijvend een afspraak inplannen op locatie. Klik op de knop en kom gezellig langs en bekijk zelf onze zalen. 

Vorige slide
Volgende slide

Professionele verlichting

Beide zalen zijn voorzien van een truss rek met een complete verlichtings installatie. Daarnaast zijn er blacklight lichten beschikbaar die het mogelijk maken om een “glow in the dark” feest te geven. 

Onze verlichting bestaat uit licht spots, gekleurde LED verlichting, stroboscoop, discobol en stage blinders. 

Naast onze vaste geluids-en lichtinstallatie kan de zaal voor speciale gelegenheden aangekleed worden. Denk bijvoorbeeld aan een gala, Bruiloft of andere speciale gelegenheid. 

Eten & Drinken

Onze zaalverhuur komt standaard met een drankenpakket. Hierin bieden wij diverse opties. Van een basispakket met bier, fris en wijn tot een uitgebreider pakket met cocktails en andere dranken op aanvraag. 

Naast onze drankenpakket bieden wij een breed assortiment aan mogelijkheden met eventuele catering. Denk aan borrelhapjes/bittergarnituur tijdens de avond of een volledig buffet. 

Bent u benieuwd wat de diverse opties zijn voor drankenpakketten, buffet of andere opties? Neem vrijblijvend contact op of kom langs op locatie.

Vorige slide
Volgende slide

Hoogste kwaliteit geluid

Wij willen alleen het beste voor onze gasten. Daarom zijn beide zalen voorzien van een professionele geluidsinstallatie. Want wat is er belangrijker dan goede muziek om een feestje op gang te krijgen! 

Naast onze geluids- en lichtinstallatie is het ook nog mogelijk om een DJ in te huren via Rottier Dance Studio. Onze DJ kijkt altijd naar uw persoonlijke muziek smaak. Ook verzoek nummertjes kunnen van te voren en tijdens de avond aangevraagd worden. Onze DJ neemt zijn eigen apparatuur mee en installeert zijn apparatuur voorafgaand aan het evenement/feest.

Zaalverhuur
Neem vrijblijvend contact op

Zaal bezichtiging

Vul het formulier in en kom langs op locatie.

Bent u geïnteresseerd in een van onze zalen? Vul het contactformulier hiernaast in en we nemen z.s.m. contact met u op. Heeft u een directe vraag dan zijn wij ook bereikbaar via de onderstaande contactgegevens.

Mail:info@rottierdancestudio.nl

Telefoon: 0165 – 553421

Adresgegevens: Vijfhuizenberg 52, Roosendaal

 

Zaal bezichtiging