fbpx

Dansstijlen

Klik op de dansstijl voor meer informatie

Rottier Dance Studio biedt een breed assortiment dansstijlen aan. Onze danslessen worden gegeven door ervaren docenten die jou verder helpen met het leren van je favoriete dansstijl. Zo willen wij ervoor zorgen dat je een gezellige dansles in gaat en iedere les nieuwe dingen leert. Voor iedere leeftijd en ieder niveau bieden wij een dansstijl. Zo helpen wij beginnende dansers met hun eerste danspasjes en gevorderde dansers op wedstrijdniveau. Klik hieronder op één van de dansstijlen voor alle informatie over de dansstijl, lestijden en docenten. Natuurlijk kun je ook gelijk een proefles aanvragen voor de dansstijl die bij jou past. 

Overig Aanbod

Klik op de opties voor meer info

Naast danslessen bieden wij ook nog privélessen, workshops en zaalverhuur. Bij Rottier Dance Studio maken wij er altijd een feestje van en draait het om gezelligheid en kwaliteit! Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een leuke workshop voor je bedrijfsuitje of een mooie zaal omdat het tijd is voor een feestje? Rottier helpt je verder voor al je vragen. Ook openingsdansen voor een verloofd stel, workshops voor scholen en zaalhuur voor besprekingen zijn mogelijk bij Rottier Dance Studio. Klik voor meer informatie over ons overige aanbod.

Kom je er niet aan uit?

Neem gerust contact op voor overige vragen!

Heb je een specifieke vraag of kom je er niet helemaal aan uit? Rottier Dance Studio helpt je graag verder. Daarom zijn wij altijd telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 22:00 en kunt u mailen voor meer informatie over jouw dansles. Reageren we niet, dan proberen wij zo snel mogelijk contact op te nemen en antwoord te geven op jouw vraag.